Over iQ-power

Geïntegreerde aanpakt verlaagt uw energierekening structureel

Steeds minder energiekosten

iQ-power hanteert gunstige energietarieven. U bespaart dus direct op uw energiekosten. Maar we gaan verder. We willen namelijk dat u zo min mogelijk energie verbruikt. Dat is ons doel. En dat komt mooi uit, want in 2023 moet uw bedrijfsgebouw minimaal energielabel C hebben. Bovendien: hoe beter uw label, hoe lager uw kosten én hoe hoger de waarde van uw pand. Wij helpen u.

Steeds energieneutraler

Natuurlijk leveren we groene energie: dat spreekt voor zich. Maar we leveren ook een actieve bijdrage om uw bedrijfspand energieneutraal te maken. We geven u gedegen adviezen om uw bedrijfspand te verduurzamen. Door de juiste keuzes te maken en in de juiste volgorde te investeren, bespaart u namelijk kosten. Zo nemen uw terugverdientijd én uw energieverbruik steeds verder af.

iQ-power helpt slim besparen

Slim verduurzamen is meer dan even wat zonnepanelen plaatsen. Want als u het dak naderhand nog isoleert, kost dat extra geld. En stapt u daarna over op ledverlichting? Dan hebt u minder zonnepanelen nodig. Zonde van uw investering. iQ-power adviseert en helpt u duurzame keuzes te maken. Keuzes die uw bedrijfspand én uw portemonnee ten goede komen. Vervolgens maken we het waar.

Verduurzaam uw bedrijfspand en bespaar kosten

iQ-power maakt het waar
iQ-power is meer dan alleen een energieleverancier. We geven geïntegreerde adviezen en oplossingen om uw bedrijfspand zo energieneutraal mogelijk te maken. Daarbij stemmen we alle elementen en investeringen op elkaar af. Met een heldere visie en een duidelijk stappenplan. Zo bespaart u kosten. Nu én op lange termijn.

iQ-solar
Zorg eerst dat uw bedrijfsgebouw in optimale staat is, voordat u investeert in zonnepanelen. Zo reduceert u energieverbruik en maakt u een efficiënte overstap op zonne-energie.

iQ-led
Ledverlichting heeft een enorm positieve impact op uw energieverbruik. Het mooie is, dat u deze investering al in tweeënhalf tot drie jaar tijd terugverdient.

iQ-dak
Met een goed geïsoleerd dak is de binnentemperatuur zowel ’s winters als zomers een stuk aangenamer. U bespaart dus meteen op de kosten van verwarming en airco.

iQ-klimaat
Warmtepompen en warmtepanelen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat, tegen een fractie van de huidige (stook)kosten. Dus hebt u minder zonnepanelen nodig.

iQ-groen
Een groen (sedem) dak verlengt de levensduur van uw dak en zorgt bovendien voor een prettig binnenklimaat. En dat merkt u direct aan uw energierekening.

Vragen?
Whatsapp naar 06 5184 2272

ma t/m vr 09:00 – 17:00