Kleinzakelijk

Gunstige energietarieven
Als kleinzakelijk ondernemer probeert u uw uitgaven zoveel mogelijk te beperken. Logisch dus dat u een energieleverancier kiest met gunstige tarieven. Met iQ-power bespaart u direct op uw energierekening. Maar waarom zou u het daarbij laten?

Verder besparen met duurzaam bedrijfspand
Door slimme aanpassingen aan uw bedrijfspand, maakt u dit steeds energieneutraler. En dus wordt uw energierekening structureel lager. iQ-power verduurzaamt bedrijfspanden stap-voor-stap. De praktische, integrale adviezen en aanpak verzekeren u van de meest voordelige oplossing en een optimaal rendement.

Kleinzakelijk verbruik
Als kleinzakelijk verbruiker is uw factuur gebaseerd op een geschat energieverbruik. U ontvangt maandelijks één factuur, waarop zowel de leveringskosten als de netbeheerkosten staan. Aan het eind van het jaar worden de werkelijke verbruikskosten verrekend. U ontvangt dan geld terug of betaalt het verschil bij.

Uw winst

Steeds voordeliger
De stroom- en gastarieven van iQ-power zijn zeer gunstig. Stapt u over, dan bespaart u direct. Maar we helpen u ook energieneutraler te worden. Zodat uw energierekening steeds lager wordt.

Steeds duurzamer
iQ-power helpt u om uw bedrijfsgebouw zo duurzaam mogelijk te maken. Met een heldere visie en een doordacht stappenplan, realiseren we een kostenefficiënte investering die zich terugbetaalt.

Altijd eenvoudig
Helder energietarieven. Een overzichtelijk rekening. Zelf uw looptijd bepalen. Praktische oplossingen om uw bedrijfspand te verduurzamen. Hulp bij overstappen. iQ-power houdt het graag eenvoudig.

Vragen?
Whatsapp naar 06 5184 2272

ma t/m vr 09:00 – 17:00